Van aarde tot Mars - hoe we toetsenborden aan The Martian hebben geleverd

  01-03-2017

Iedereen droomt ervan weemoedig op het witte doek te staan, maar wij bij Nexus Components hebben het volgende leuke ervaren toen een van onze reeks industriële toetsenborden deel uitmaakte van science fiction-kaskraker The Martian. Met Matt Damon in de hoofdrol en geregisseerd door de legendarische Ridley Scott, is de film gecentreerd rond de allernieuwste ruimtetechnologie, dus we waren uiteraard verheugd om alle rovertoetsenborden te leveren die in talloze scènes in de loop van 141 minuten worden gebruikt.

 

Hieronder volgt een korte beschrijving van elk product in ons diverse assortiment industriële toetsenborden, waaronder de ster van de show, de KIF6000-Bx-serie.

 

Industrieel verlicht toetsenbord uit de KIF6000-Bx-serie

 

Kijk de volgende keer dat je naar de Mars kijkt uit naar het KIF64U4-NR-BR-model, een veelzijdig medisch / industrieel toetsenbord met een JoyStick Cursor Controller. De fysieke muis op dit product heeft een betrouwbaar en robuust ontwerp met een eenvoudige bediening met aanwijzen en klikken. Er zijn ook geen stuurprogramma's, dus gebruikers kunnen gewoon aansluiten en spelen. Het verlichte, robuuste en ergonomische ontwerp is ook geschikt voor veeleisende omgevingen, wat misschien de reden was waarom het tijdens Damons tijd op Mars voorop stond!

 

 

 

KI6800-Bx-toetsenbord met achtergrondverlichting

 

De KI6800-Bx-serie biedt standaard 101/104 belangrijke functies in een robuuste en innovatieve compacte voetafdruk, waardoor deze ideaal is voor werkomgevingen waar ruimte en draagbaarheid een belangrijke overweging zijn. Deze OEM-toetsen met achtergrondverlichting en verzegelde toetsen zijn sterk genoeg om te voldoen aan de medische, luchtvaart- en militaire normen, terwijl de 2 mm sleutelketting en gegoten siliconenrubberen toetsen een uitstekend tastgevoel geven.



KIO6800-Bx OEM-toetsenbord met achtergrondverlichting

 

De KIO6800-Bx-serie combineert een volledige achtergrondverlichting en een compacte voetafdruk met de aanwijzer van de CTI OrbitalMouse. De muis, rechtsonder op de KIO6800-Bx, voegt de functionaliteit en ergonomie van een touchpad toe. De driftvrije knopachtige bediening en de gegoten siliconenrubberafwerking maken het gemakkelijk in gebruik en duurzaam.

 

KIO7800-Bx Series OEM verlicht toetsenbord

 

De KIO6800-Bx-serie heeft alle functionaliteit van de KI6800-Bx en KIO6800-Bx, samen met de toevoeging van twaalf functietoetsen en een afzonderlijk numeriek toetsenblok. De gepatenteerde compacte voetafdruk is zeer geschikt voor aangepaste paneelinstallaties. Er is keuze tussen groene of rode LED-achtergrondverlichting, elk met tien intensiteitsniveaus voor gebruik in werkruimtes met weinig licht.

 

KI6000-Bx industrieel toetsenbord met achtergrondverlichting

 

De KI6000-Bx-serie is een waterdicht mini-toetsenbord dat is verpakt in een behuizing van geanodiseerd aluminium. Ze kunnen snel en eenvoudig worden gemonteerd met behulp van de afgedichte draadgaten en schroeven, terwijl met rubberen voetjes dit model op elke ondergrond kan worden gemonteerd. Pakkingafdichting en robuuste behuizing beschermen het verlichte toetsenbord. Ideaal voor omgevingen waar apparatuur kan worden blootgesteld aan extreme omstandigheden.

 

KIO6000-Bx industrieel toetsenbord met achtergrondverlichting

 

De KIO6000-Bx-serie heeft een orbitale muis en een grote sleutelfunctie in een innovatieve kleine footprint. De rubberen elastomeer toetsen met laag loopgegoten, goud over nikkelkontakten en superieure afdichting zorgen voor een voelbaar gevoel. Perfect voor langdurig gebruik in een reeks zware werkomgevingen.

 

KIO7000-Bx-serie Industrieel verlicht toetsenbord

 

De KIO7000-Bx-serie zijn verzegelde verlichte toetsenborden. Het afzonderlijke numerieke toetsenbord en twaalf functietoetsen zijn ideaal voor gegevensinvoer in uitdagende omgevingen met slechte belichting. Robuust en duurzaam, de KIO7000-Bx kan worden gekocht met een behuizing van roestvrij staal.

 

KIT6000-Bx Industrieel verlicht toetsenbord met trackball

 

De KIT6000-Bx-serie heeft een 1,3 inch trackball-muisaanwijzer voor meer comfort en gebruiksgemak. Er is een robuuste behuizing met verzegelde bodemplaat en gaten met schroefdraad voor optionele montage, plus de compacte en volledige sleutelfunctionaliteit die te vinden is in al onze verlichte industriële toetsenborden.